bojan veličković: spreman sam za rat u oktagonu

 

Bojan Veličković (22-12), prvi srpski UFC borac i četvrtfinalista “Tipsort Gamechanger” u organizaciji Oktagon, kaže da je spreman za subotnji rat u Oberhauzenu u Nemčkoj! Naspram njega će stati bivši huligan i navijač Kristijan Jungvirt (14-6), koji je između ostalog poznat i po svojoj fizičkoj spremi. Veličković je rekao da su pripreme protekle dobro sa standardnim malim komplikacijama koje prate sve borce dok se pripremaju za okršaj.

– Spremio sam se odlično i uzbuđen sam da uđem u kavez u subotu. Sa Kristijanom sam nastupao na nekoliko eventova, a na poslednjem u Oktagonu sam bio u prvom redu i gledao njegovu borbu. Mogu da kažem da je dosta tehnički napredovao od prvog puta kada sam ga gleda. Znam da je bio huligan, ali je to nešto drugo. Dobar je svuda i nigde ne iskače van proseka, ali ima odličnu odbranu od rušenja. Njegov kardio je vrlo dobar, ali ja sam trčao maratone i trke kroz šumu i mislim da sam spreman da izdominiram sve tri runde, što mi je i želja – rekao je Veličković.

On je dodao da mu se Jungvirt par puta obratio na Srpskom, ali da je mislio da ima prijatelje koji su ga naučili naš jezik.
– Međutim, Ivan Dijaković mi je nedavno rekao da je Kristijanu zapravo majka Srpkinja – objasnio je naš borac.

 

 

Ostale vesti možete pogledati OVDE

 

Leave a comment