Bojan veličković u finalu Oktagonovog ‘‘Game Changer‘‘ turnira

 

Srpski MMA borac Bojan Veličković ušao je u finale Oktagonovog ”Game Changer” turnira, nakon što je u prvoj rundi na spektakularan način porazio Davida Kozmu i tako mu se osvetio za poraz iz 2021. godine.

 

 

Bojan je otvorio meč odličnim “high kickom”, a zatim i udarcem iz okreta. Kozma ruši Veličkovića, ali on uspeva da ustane i odbrani novo Kozmino rušenje. Veličković je Kozmu opet napao levim “midle kickom”, a potom i udarcima u telo. Usledio je klinč na žici, ali Bojan se odbranio i napao letećim kolenom, a onda opet “high kickom”, što je očigledno bio deo dobro pripremljene taktike. Kozma je nakon toga pao a naš borac je udarcima u parteru završio posao i ušao u finale gde ga očekuje bivši UFC borac i nekadašnji protivnik Aleksa Pereire, Andreas Mihailidis.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serbian MMA Federation (@mmasavezsrbije

 

 

Osvajač “Tipsport Gamechanger” turnira osvaja nagradu u iznosu 300 hiljada evra, Veličković je još na početku turnira istakao kako želi taj novac jer planira da otvori svoju salu. Osim turnirskog fonda, Bojan u svakom meču zarađuje i honorar koji mu je zagarantovan nastupima za češko-slovačku organizaciju. Takođe, naš borac je nakon pobede dobio i pet hiljada evra bonusa.

Leave a comment