bojković:Masakriraću brazilca

Mladi prespektivni MMA borac Marko Bojković nastupiće 4. novembra na FNC 13 u Beogradu u Pioniru a njegov protivnik je Brazilac Lukas Ananias (15-5-0). Bojković kaže da je Lukas veoma iskusan borac, ali da nije smeo da napadne njegovog trenera Ivana Đorđevića Icka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)


– To mu nije trebalo. Zbog toga ću da ga masakriram u oktagonu. Neću bre ništa da radim samo ću da ga bijem, uništiću ga. A ljudima koji pričaju da je Lukas kanta, mogu samo da poručim da se čovek borio u najjačoj brazilskoj organizaciji i da ima 15 pobeda. Svaki borac zna šta znači imati 15 borbi, pa makar ih i izgubio. On je veoma iskusan borac, ali to mu ništa neće pomoći, jer će pred beogradskom publikom završiti svoju karijeru – priča Bojković.
Kada je reč o pripremama Bojković, “The Skull Crusher”, kaže da je imao napornih nekoliko meseci i da se on nikada ne sprema posebno za nekog protivnika, već se priprema za budućnost.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Serbian MMA Federation (@mmasavezsrbije)


– Posle FNC u Zagrebu trebao sam da se borim u Puli, međutim kada sam saznao da će FNC biti i u Beogradu odmah sam to prihvatio. Moram da kažem da sam najviše napredovao u snazi, a druge veštine idu svojim tokom. Ne razmišljam o protivniku, tu je Icko i šta on kaže ja radim, verujem mu i to je tako. Publika može od mene da očekuje sve najgore i najbolje, jer mene vuče ludilo. Čim krene sve mnogo prsnem i želim da pravim što više haosa i da dobijem što više negativne pažnje. Ovog Brazilca neću da rušim hoću da se bijem sa njim da ga demoliram. Da mogu da gledam meč po hiljdau puta i da se divim sebi – rekao je Marko.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)


On je kratko prokomentarisao i druge mečeve rekavši da će borba između Save Lazića i Nebojše Joksovića, kao i Vase i Kroate, sigurno biti veoma interesanti!

Leave a comment