maki beki: mnogo mi znači što ću i ja biti deo mma spektakla

Marina Spasić, Maki Beki, (3-0 MMA, 18-6 kikkboks) odmah nakon što je odradila odličnu borbu u organizaciji Armmada, dobila je ponudu da 4.novembra uđe u oktagon FNC organizacije koji će biti postavljen u centru beogradske hale Pionir.

Kako je rekla prva dama MMA sporta u Srbiji to je bila ponuda koja se ne odbija.

– Moj trener Slobodan Maksimović Limp mi je odmah nakon borbe prišao i rekao da ću raditi FNC u Beogradu. Iskreno mnogo mi znači što ću i ja biti deo MMA spektaklu u Beogradu – rekla je Marina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

 

Kada je reč o njenoj protivnici Samin Kamal Beik, Maki Beki kaže da je to devojka koja je mnogo iskusnija od nje i da joj je to još veći motiv za pobedu.

– Ona je radila dva meča u BRAVE i poznata je na MMA sceni. Ima 10 mečeva i pobedom nad njom mogu da se popnem na mnogo veći nivo, a to nam je i cilj. Odgledal sam sve njene mečeve, ona je tučaroš i borac, ali ima i ljubičasti posjas u BJJ, što ukazuje da radi i parter. Generelano ja idem na stend-ap, ali kako meč bude odmicao videćemo, radila sam mnogo i popravila rvanje i parter, znam i ja sada da ulećem i bacama. Ako bude trebalo to ću i pokazati – ističe Marina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Inače, Marina će raditi ovaj meč u 54 kilograma, a pripreme za borbu su protekle baš kako je trebalo – bez povreda.

– Prelepo je što ću se ponovo boriti u Pioniru. Ipak, to mi malo stvara opterećenje pred meč. Trudim se da ne razmišljam ni o publici, ni prijateljima, samo želim da se fokusrima na meč i na ono što sam trenirala. Tako da neću ništa gledati. (smeh) Posle meča ću sigurno slaviti – kazala je Maki Beki.

Leave a comment