Kolarski: Ne interesuje me ko mi je protivnik

 

Do sada sam odradio osam šortnotisa. Kad god je trebalo da uletim nije bio problem. Borio sam se ne vezano za ime protivnika. Iako se nikada nisam spremao specifično za nekog protivnika ovoga puta je malo drugačije.

Ovako započinje priču Miladin Kolarski uoči njegove borbe sa atraktivnim Aleksandrom Mlatom Vukosavljevićem na FNC 13, koji će se 4. novembra održati u beogradskoj Hali Pionir.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

 

Kolarski ističe da je prošao ceo kamp I da će to biti nešto što će sigurno napraviti značajnu razliku u borbi.

– Nikada se ne spremam određeno za nekog borca. Ali ovoga puta smo imali vremena, pa smo posvetili pažnju I određenim situacijama. Pogledali smo njegove borbe iako on do sada nije imao nijedan profi meč – navodi Kolarski.

On kaže da poznaje Mlatu I da između njih nema nikave zle krvi, već uzajamno poštovanje.

– Radili smo neke eventove zajedno. Znam da je jako atraktivan bora. Čvrst je i poseduje određee skilove. Sad, mislim, on ističe taj neki kikboks, pa džiudžicu, pa MMA…Dobro, videćemo, koliko je to sve tako, a koliko je to samo priča – kazao je Miladin i dodao da je iznenađen velikom bazom Mlatinih fanova. 

 – To je veoma čudno za borca koji tek sada debituje u profi vodama. Trebali ste da vidite količinu komentara kada je objavljeno da se borimo. Jasno je da Mlata donosi gledanost. Svi živi su znali za njega kada su me pitali sa kim se borim a ja im rekao Mlata– priča Miladin.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miladin Kolarski (@kangaroo_ffg)

 

Kada je reč o tome kako se on našao na ovom izuzetno zanimljivom fajt-kardu, Kolarski je objasnio kako je došlo do toga.

– Video sam da će FNC biti u Beogradu. Ja sam odmah na Instagram stori okačio da sam zainteresovan i da očekujem poziv. Kasnije sam sreo i Dražena Forgača i njemu sam to ponovio. Ubrzo posle toga sam dobio poziv i sada i ja učestvujem na FNC 13 i jako sam srećan zbog toga. Moram da kažem da će publika videte mene u spremnom i zrelom izdanju – objasnio je Kolarski.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Za kraj Miladin Kolarski se osvrnuo  i na borbu između Save Lazića i Nikole Josovića, kao i na meč između Vase i Kroate.

– Mislim da Joksa treba da dobije, mislim da je ozbiljan borac za region, ima ozbijne protivnike na rezimeu. Sad je i šampion organizacije. Savo je jako dobar, ali statistički on je na zalasku, ali eto protiv Truščeka je ušao sa glavom i razvalio. Taj mentalitet je ipak vrlo važan. Može da se desi da dođe spreman i da dobije. Jako težak meč za obojicu, al prednost dajem Joksoviću. Kada je reč o borbi između Vase i Kroate, to je definitivno najzanimljivija borba, jer ima pozadinsku priču. Ne znam kako će taj meč da se odvija. Prednost Baria je u greplingu, a Bakočevića u stojici. Dobija onaj koji nametne svoj stil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Leave a comment