Lazić: sanjao sam da mi u pioniru uzvikuju ime

Preiskusni Savo Lazić, koji je za samo 18 sekundi u Areni u Puli pobedio legendu MMA sporta Ivicu Truščeka, 4. Novembra u Hali Pionir u Beogradu ukrstiće rukavice sa maladim lavom Nikolom Joksovićem!

Ova borba će biti main event i vodiće se za pojas velter kategorije u organizacije FNC.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

 

Lazić kaže da je uvek sanjao da mu publika u Pioniru uzvikuje ime, doduše tada se taj san odnosio na košarku, ali eto sudbina je htela drugačije.

– Pripreme idu po planu i dobro se osećam. Mislim da će pik forme biti baš 4. novembra. Borim se protiv Nikole I on je odličan borac, sve suprotno kada bih rekao bila bi laž. On je u zadnjih godinu dana odradio mnogo više mečeva od mene. Ali dobro, tako je kako je. Mislim da će ovo biti odličan meč – kaže Savo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

 

On dodaje da velter nije njegova kategorija ali i da ne misli da je između njega i Joksovića Velika razlika u snazi.

– Nidža je veći skeletom od mene, ali on ipak nije olipijski rvač pa da ima specifičnu snagu veću od mene 30 puta. On jeste već ali to neće presuditi borbu – priča Lazić, koji je ujedno i selektor amaterske MMA reprezentacije Srbije.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma

)

Analizirajući svoje, ali i prednosti svog protivnika Savo ističe da postoji više opasnosti, ali da se oni u suštini veoma dobro poznaju.

– Meni ume da padne koncentracija, pa može da se desi da ga ja srušim i da me on iz donje pozicije završi. Ako budem van fokusa može i neki kik da prođe. Ipak, misim da znam unapred ša je spremio i šta će da rade, nema tu filozofije. Razmišljam i  ja šta bih radio protiv lika kao što sam ja, oni mene dobro znaju imaju sad i neke iz mogu kluba koji su tamo i  sigurno to sve analiziraju. Meni je to sve ok. To me motiviše – navodi Lazić I dodaje:

– Joksović će gledati da me umiri da me stavi u centralnu liniju i da puca odatle. Ko bude uspeo da ostvari svoje plaove taj će i da pobedi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Leave a comment