Karte u prodaji za fnc 13 u beogradu, očekuje se rekordna poseta i gledanost

Prestonica Srbije i MMA Savez Srbije spremni su da budu domaćini još jednog MMA sepktakla. Osim poslovično dobre MMA Lige Srbije, u Beogradu se održavalo i Svetsko prvenstvo u MMA. Šlag na tortu je bila BRAVE organizacija i sjajne borbe domaćih i stranih boraca.

Ovoga puta iz Hrvatske po prvi put 4. novembra u Beograd u Halu Pionir dolazi FNC i slobodno se može reći da fight card obećava spektakl!

Kako čitaoce ne bismo držali u neizvesnosti, mada oni to sigurno i već znaju, počećemo od main eventa – Vaso Bakočević (34, 43-21-1) vs Francisco ‘Croata’ Bario (34, 11-3).

Odmh na početku da podsetimo da su se Bakočević i Bario već jednom borili u Šibeniku i da je taj meč putem ppv gledalo čak 500.000 ljubitelja MMA.

Bakočević je tada početkom borbe odmah preuzeo centar kaveza i zatražio otvorenu razmenu, ali Bario nije prihvatio taj izazov. Nakon samo trideset sekundi borbe, Vasi je pukao butni mišić nakon pokušaja “kicka” i on je završio na podu s bolnom grimasom. “Croata” se bacio na Bakočevića i zaključao giljotinu i uspavao Vasu Bakočevića koji nije hteo da “tapka”.

Vaso Bakočević i Fransisko Bario ponovo će ukrstiti rukavice 4.novembra u Beogradu.

Evo šta su jedan drugom poručili:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

S druge strane Bario Vasi poručuje:

     View this post on Instagram

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

U sledećem tekst osvrnućemo se i na ostale borbe, a do tada pratite i Instagram i Tiktok stranicu MMA Saveza Srbije.

Leave a comment