Prijave počinju! MMA Liga 1. kolo

20. marta u sportskoj hali Breza u Gornjem Milanovcu, uz direktan prenos finalnih borbi na TV Arena Fight, biće održano prvo kolo MMA LIGE.

 

Ukupno će se održati četiri takmičenja (4.kola) na kojima će se sportisti bodovati za rang-listu i ukupni plasman boraca u svim kategorijama. Najuspešniji klub u sezoni 2021/2022. osvojiće trofej, a najbolji borci šampionski pojas i mesto u MMA reprezentaciji Srbije.

  • Pravo učešća imaju amaterski borci, klasa: A i B.
  • Prijave sportista, domaći klubovi mogu izvršiti zaključno sa 18.03. 16h na linku >>> http://mmassturnir.com/
  • Poslednji dan za registraciju novih sportista je 12.03. na e-mail adresu: prijave.mmass@gmail.com

(Nismo u mogućnosti da svakodnevno vršimo nove registracije. Kada se prikupi dovoljan broj sportista, registracija će biti izvršena. Povratni mail dobićete od 10.03.)

Klubovi iz inostranstva koji žele da prijave sportiste, mogu to uraditi slanjem „obrazca za prijavu takmičara“ na e-mail adresu: prijave.mmass@gmail.com (Povratni mail dobićete od 10.03.)
U obavezi su da pošalju prijave kako bi takmičari bili razvrstani u odgovarajuće klase: A ili B, u zavisnosti od ostvarenih rezultata. Pored postignutog skora OBAVEZNO je naglasiti i dostignuća iz drugih borilačkih disciplina, ako ih je takmičar ostvario.

Obrazac za prijavu takmičara (preuzmi dokument ovde)

Satnica:

9:00 – 9:30 merenje,

9:30 – 10:00 žrebanje,

11:00h – početak turnira.

Obavezan je važeći lekarski pregled.
Kotizacija po učesniku iznosi: 1500RSD.