selekcija srbije protiv najboljih mma boraca

Na Svetskom prvenstvu u MMA, koje će se održati od 19. do 25. novembra u Olimpijskom parku u Tirani, reprezentativci Srbije u MMA suočiće se sa najboljim borcima iz celog sveta. 

Ovo uzbudljivo takmičenje okupiće oko 600 takmičara iz 49 zemalja, obećavajući žestoku konkurenciju i borbu za prestižne titule.

 

 

Tim Srbije činiće tim petorice i to Viktor Janković (-70kg), Ognjen Mićović (-77kg), Aladin Ibrović (-70kg), Dževad Baltić (-93kg) i Stefan Savić (-93kg), dok će reprezentaciju Srbije predvoditi selektor Savo Lazić, predsednik MMA Saveza Srbije, Luka Nikolić i potpredsednik Slobodan Maksimović.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Serbian MMA Federation (@mmasavezsrbije)

 

Ovi talentovani borci predstavljaće Srbiju na ovom globalnom takmičenju, donoseći sa sobom različite stilove borbe i veštine koje su rezultat napornog rada i predanosti treninzima kroz klubove “Fight Company”, “Eclectic Fighting System” i “Sandžak Top Tim”.

Predsednik MMA Saveza Srbije Luka Nikolić, ponosan je što drugu godinu za redom Srbija ima MMA reprezentaciju, i nadu da će ova ekipa postići još bolje rezultate, nego na prethodnom Svetskom šampionatu.

“Momci su zaista vredno radili, da sada sa ponosom možemo da kažemo da smo ponovo spremni da pomeramo granice kada je ovaj sport u pitanju! Ovo su generacije koje pišu istoriju i mi zaista verujemo u njih, kao što oni veruju u nas i podršku koju im pruža Savez”, istakao je Nikolić.

Podsećanja radi, u februaru ove godine, Beograd je bio domaćin prvog Svetskog IMMAF šampionata u amaterskom MMA na tlu Evrope. Učestvovalo je preko 600 boraca iz čak 62 zemlje, oborivši sve dotadašnje rekorde i otvorivši vrata i interesovanje za ovakva takmičenja u Evropskim zemljama. 

(Tekst preuzet sa portala: Arena sport)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serbian MMA Federation (@mmasavezsrbije)

 

Detalje o našim brocima možete pogledati na Instagram profilu MMA Saveza Srbije koji se nalazi na ovom linku

Leave a comment