Veliki dan za srpski MMA: ”Beogradski pobednik” oduševio posetioce

 
“Kada je teško ja čelik sam, dižem se poput Feniksa”, reči su pesme Smoke Mardeljana, koje najbolje opisuju kakve su bile borbe na Međunarodnom MMA turniru “Beogradski pobednik” održanom na Trgu republike u Beogradu. Više od 500 posetilaca moglo je da vidi 12 finalnih MMA borbi u svim uzrasnim kategorijama, uključujući pionire, kadete, juniore i seniore, kao i borce klase A i B.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serbian MMA Federation (@mmasavezsrbije)

 

Veče je svečano otvoreno dodelom plaketa pionirima ovog sporta u Srbiji i onima koji su neumorno radili na razvoju MMA, koji iz turnira u turnir sve bolji i popularniji.
Posebna priznanja pripala osnivaču i pokretaču MMA scene u Srbiji Aleksandru Radosavljeviću, nekadašnjem MMA borcu Draganu Tešanoviću, uredniku televizije Arena Fight Igoru Špadijeru, sudiji Dejanu Tešiću, nekadašnjem sekretaru Saveza i treneru Petru Tunguzu, bivšem MMA borcu (posthumno) Radošu Joksimoviću, treneru Stevanu Tuoviću….

 

 

Publika je imala priliku da uživa u borbama počevši od najmlađih boraca, pa sve do Ognjena Mićovića, vicešampiona Evrope u MMA, koji je meč završio fenomenalnim nokautom.


Treba istaći da su između ostalih u publici bili i borac Vaso Bakočević, tekvondistkinje Milica Mandić, MMA borca Dark Stošić, kapitena boks reprezentacije Vladan Babić, direktora Arena Channels Group Nebojše Žugić, predsednik FNC organizacije Dražaen Forgač…

Atmosferu su dodatno zagrejali naši reperi Smoke Mardeljano i Paja Kratak, koji su zabavljali publiku svojom muzikom.

Leave a comment