Vojče dvostruki šampion mma lige: deca koja treniraju mma okružena su dobrim i kvalitetnim ljudima

Voja Simičić počeo je da trenira MMA sa 15 godina i od tada gotovo da ne postoji dan a da on nije u sali. Zbog te neverovatne posvećenosti i upornosti Vojče, kako ga zovu stariji MMA borci, do sada je osvojio dva puta MMA Ligu Srbije. Takođe, takmičio se na više od 40 turnira u BJJ, a osvojio je više od 10 takmičenja u Gi i NO GI.  

Nedavno je sa svojim timom Fightcompany bio na pripremama na Tajlandu gde je takođe učestvovao u grepling takmičenju i očekivano “podavio” sve protivnike.

Inače, Simičić je učestvovao na Svetskom MMA prvenstvu koje je održano u beogradskoj Areni u februaru ove godine.

Domaću publiku prvom pobedom obradovao je upravo Voja Simičić, koji se borio u kategoriji do 66 kilograma. On je jednoglasnom odlukom sudija posle tri runde pobedio Rahama Kafeaija iz Švedske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serbian MMA Federation (@mmasavezsrbije)

Na žalost Vojčeta je u drugom meču porazio vicešampion Evrope, Izraelac Moshe Aladin. Posle meča Simičić je izjavio da je napravio jednu grešku i da je to Aladin iskoristio. Dodao je da bi vole sa njim da se ponovo sretne u revanšu jer je siguran da bi ga pobedio.

Nako toga Simičić je otišao na Tajland sa svojom ekipom gde se vredno pripremao za naredne mečeve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voja Simicic (@v.simicic)

Ovaj veoma skromni momak, koji je u potpunosti posvećen MMA, posavetovao je roditelje zašto njihova deca treba da počnu sa treniranjem MMA.

POSLUŠAJTE ŠTA JE ON NA TU TEMU REKAO ZA PORTAL MMA SAVEZA SRBIJE:

Leave a comment